***       Водещите вечерни новини       на 21 февруари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 21 февруари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Задкулисна съпротива срещу влизането на страната ни в еврозоната. Речта на Путин демонстрира неадекватност


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 21 февруари   

 

Всички приказки за „ българския лев “ и „ суверенитет на валутата ни “ в действителност се свеждат до прахуляк в очите, а същинската причина, както постоянно, е доста по-прозаична… става въпрос за пари и за това, че едни компании не могат да се конкурират, в случай че не играят мръсно.

По думите му може да се приказва за подмолна опозиция против влизането на страната ни в еврозоната, защото у нас доста бизнеси, на които ще се наложи да се съревновават при по-прозрачни условия, и те нямат интерес да влезем в еврозоната.

" Като икономист за мен е необяснимо за какво не се присъединихме към еврозоната още през 2009 година, когато имаше доста положителни условия за това. А другояче е обяснимо, става въпрос за политически аргументи ", политическо оцеляване, съобщи Стефанов.

***

„ Има предпоставки за операции, както и риск да бъдат подценени машинни гласове за сметка на хартиените. Хартиената коалиция заличи всички благоприятни условия за вярно отчитане на вота “.

***

„ Президентът да не крие политическия си неуспех в Европа зад механически критерии “.

Припомняме, че Хърватия беше позволена в еврозоната в несъблюдение на два критерия – инфлацията и съотношението на външен дълг към Брутният вътрешен продукт.

„ България може да влезе в еврозоната през централния вход още на 1 януари 2024 година с към този момент изпълнени 4 от 5 механически критерия. " Продължаваме промяната " считаме, че е изцяло допустимо да спазим периода, тъй като главният механически аршин, който не изпълняваме сега, е обвързван с инфлацията в Европа, провокирана от войната ", акцентира той.

***

Политическа партия Български земеделски народен съюз е притежател на 123-годишна традиция за мир, европейска ориентировка, демократични полезности, власт в ръцете на народа, ценене и тъждество на човешките права.

От основаването си Съюзът е играл значима роля в политическия живот на страната, изключително в съпротивата против налагането на комунистическия режим, оповестиха от партията.

***

Докато Путин държеше тирада, армията му бомбардираше жилищни здания. 

***

„ Явно съветският водач към този момент е изцяло комплициран ", добави високопоставеният чиновник от Киев в коментар на днешното послание на стопанина на Кремъл към парламентаристите в Москва.

По думите на Подоляк: Определено Путин живее в собствен личен свят и този човек няма връзка с действителността.

***

„ Решението на магистратите задължи членовете на Партията на районите да предадат финансовите средства, движимото и недвижимото имущество и други активи на групировката в интерес на държавния бюджет на Република Украйна.

***

Китайският водач Си Цзинпин се готви да посети Москва за среща с съветския президент Владимир Путин в идните месеци, заяви " Уолстрийт джърнъл ", като се базира на добре осведомени източници, написа Българска телеграфна агенция.

***

Никой не знае по какъв начин ще завърши войната в Украйна, само че " няма признаци ", че съветският президент Владимир Путин " е трансформирал упоритостите си ", акцентира генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, предава CNN.

„ Виждаме противоположното. Той не възнамерява мир. Той възнамерява още война ", съобщи Столтенберг. 

По думите му следим по какъв начин Русия стартира настъпателни интервенции. Генералният секретар на НАТО уточни, като образец, боевете в Източна Украйна, по-специално в град Бахмут.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР